Názov: Determination of freshness and hygienic quality of fish.
Zápis: PAULSEN, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana - TAUB, Nicole. Determination of freshness and hygienic quality of fish. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 186-188.
Rok vydania: 1999
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:PAULSEN Peter0 %
DIČÁKOVÁ Zuzana0 %
TAUB Nicole0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 186-188
Vydavateľ: UVL
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:80-7148-036-3
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: anglický
Skip to content