Názov: Meat Hygiene and Technology.
Zápis: BYSTRICKÝ, Pavel. Meat Hygiene and Technology. Rec. 1. vyd. Košice : UVL, 1997. ISBN 80-88867-16-9, 90 s.
Rok vydania: 1997
Kategória: BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:BYSTRICKÝ Pavel0 %
Vydavateľ: UVL
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:80-88867-16-9
Rozsah: 90 s.
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: anglický
Ohlasy:
2008: [4] NAGY, Jozef - GULOVIČ, J. - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Monitorovanie priebehu chladenia bravčového a hovädzieho mäsa. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 130-132.
2008: [3] NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. The monitoring of pork and beef chilling process. In Meso, 2008, roč. 10, č. 4, s. 278-281.
Skip to content