Názov: | Meat Hygiene and Technology. | |
Zápis: | BYSTRICKÝ, Pavel. Meat Hygiene and Technology. Rec. 1. vyd. Košice : UVL, 1997. ISBN 80-88867-16-9, 90 s. | |
Rok vydania: | 1997 | |
Kategória: | BCI - Skriptá a učebné texty | |
Autori: | BYSTRICKÝ Pavel | 0 % |
Vydavateľ: | UVL | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 80-88867-16-9 | |
Rozsah: | 90 s. | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | anglický |
Ohlasy: | |
---|---|
2008: [4] NAGY, Jozef - GULOVIČ, J. - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Monitorovanie priebehu chladenia bravčového a hovädzieho mäsa. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 130-132. | |
2008: [3] NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. The monitoring of pork and beef chilling process. In Meso, 2008, roč. 10, č. 4, s. 278-281. |