Názov: | Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. | |
Zápis: | DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 8-11. | |
Rok vydania: | 2011 | |
Kategória: | BED - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) | |
Autori: | DIČÁKOVÁ Zuzana | 0 % |
Autori vydania: | HOMZOVÁ Eva, BÍREŠ Jozef, TUREK Peter | |
Vydanie: | XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 XIII. Food products safety and quality management (agriculture-commerce-services) Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou CD-ROM, S. 8-11 |
|
Vydavateľ: | ELSEWA | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89385-16-4 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |