Názov: Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat.
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 8-11.
Rok vydania: 2011
Kategória: BED - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana0 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, BÍREŠ Jozef, TUREK Peter
Vydanie: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011
XIII. Food products safety and quality management (agriculture-commerce-services)
Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 8-11
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-16-4
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content