Názov: Vplyv podávania humínových kyselín na antioxidačné parametre v pečeni a obličkách pri stresových podmienkach : [The effect of humic acid feeding on antioxidant parameters in the liver and kidney under the stress conditions]
Zápis: ŽATKO, Daniel - VAŠKOVÁ, Janka - DŽURINOVÁ, Radka - VAŠKO, Ladislav - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových kyselín na antioxidačné parametre v pečeni a obličkách pri stresových podmienkach : [The effect of humic acid feeding on antioxidant parameters in the liver and kidney under the stress conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 155-158.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:ŽATKO Daniel30 %
VAŠKOVÁ Janka30 %
DŽURINOVÁ Radka15 %
VAŠKO Ladislav15 %
NAGY Jozef5 %
MARCINČÁK Slavomír5 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 155-158
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020349-Vplyv-podavania-huminovych-kyselin-na-antioxidacne-parametre-v-peceni-a-oblickach-pri-stresovych-pod/
Skip to content