Názov: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV - v duchu bezpečnosti a tradičnej kvality mäsa a mäsových výrobkov.
Zápis: TUREK, Peter. HYGIENA ALIMENTORUM XXXV - v duchu bezpečnosti a tradičnej kvality mäsa a mäsových výrobkov. In: Řeznícke noviny - príloha časopisu MASO. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 4(2014), s. XXIX-XXX.
Rok vydania: 2014
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:TUREK Peter100 %
Vydanie: Řeznícke noviny - príloha časopisu MASO
Roč. 25, č. 4(2014), s. XXIX-XXX
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020706-HYGIENA-ALIMENTORUM-XXXV-v-duchu-bezpecnosti-a-tradicnej-kvality-masa-a-masovych-vyrobkov/
Skip to content