Názov: Surviving of commercial probiotic strain lactobacillus rhamnosus GG in Slovak cow lump cheese experimentally inoculated with Listeria innocua.
Zápis: LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - STROMPFOVÁ, Viola - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Surviving of commercial probiotic strain lactobacillus rhamnosus GG in Slovak cow lump cheese experimentally inoculated with Listeria innocua. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2014. ISSN 1338-5178, Vol. 4, č. 1(2014), s. 33-35.
Rok vydania: 2014
Kategória: ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:LAUKOVÁ Andrea50 %
BURDOVÁ Oľga20 %
STROMPFOVÁ Viola10 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika10 %
KORÉNEKOVÁ Beáta10 %
Vydanie: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Vol. 4, č. 1(2014), s. 33-35
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1338-5178
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020755-Surviving-of-commercial-probiotic-strain-lactobacillus-rhamnosus-GG-in-Slovak-cow-lump-cheese-experi/
Skip to content