Názov: | Výživové hodnotenie spišských párkov ako tradične zaručenej špeciality : [Nutritive evaluation of sausages "spišské párky"] | |
Zápis: | DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - VRABEC, Marek. Výživové hodnotenie spišských párkov ako tradične zaručenej špeciality : [Nutritive evaluation of sausages "spišské párky"] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 179-183. | |
Rok vydania: | 2014 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | DUDRIKOVÁ Eva | 50 % |
BARANOVÁ Mária | 10 % | |
MAĽA Pavel | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
POSPIECH Matej | 10 % | |
VRABEC Marek | 10 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 179-183 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-401-1 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020845-Vyzivove-hodnotenie-spisskych-parkov-ako-tradicne-zarucenej-speciality/ |