Názov: Výživové hodnotenie spišských párkov ako tradične zaručenej špeciality : [Nutritive evaluation of sausages "spišské párky"]
Zápis: DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - VRABEC, Marek. Výživové hodnotenie spišských párkov ako tradične zaručenej špeciality : [Nutritive evaluation of sausages "spišské párky"] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 179-183.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DUDRIKOVÁ Eva50 %
BARANOVÁ Mária10 %
MAĽA Pavel10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
POSPIECH Matej10 %
VRABEC Marek10 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 179-183
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020845-Vyzivove-hodnotenie-spisskych-parkov-ako-tradicne-zarucenej-speciality/
Skip to content