Názov: | Ekonomické aspekty výroby a spotreby bravčového, hovädzieho a hydinového mäsa v SR : [Economic aspects of production and cosumption of pork, beef and poultry meat v SR] | |
Zápis: | KORIMOVÁ, Jana - KORIM, Peter - TAKÁČ, Ladislav. Ekonomické aspekty výroby a spotreby bravčového, hovädzieho a hydinového mäsa v SR : [Economic aspects of production and cosumption of pork, beef and poultry meat v SR] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 202-205. | |
Rok vydania: | 2014 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | KORIMOVÁ Jana | 70 % |
KORIM Peter | 20 % | |
TAKÁČ Ladislav | 10 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 202-205 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-401-1 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020854-Ekonomicke-aspekty-vyroby-a-spotreby-bravcoveho-hovadzieho-a-hydinoveho-masa-v-SR/ |