Názov: Ekonomické aspekty výroby a spotreby bravčového, hovädzieho a hydinového mäsa v SR : [Economic aspects of production and cosumption of pork, beef and poultry meat v SR]
Zápis: KORIMOVÁ, Jana - KORIM, Peter - TAKÁČ, Ladislav. Ekonomické aspekty výroby a spotreby bravčového, hovädzieho a hydinového mäsa v SR : [Economic aspects of production and cosumption of pork, beef and poultry meat v SR] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 202-205.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:KORIMOVÁ Jana70 %
KORIM Peter20 %
TAKÁČ Ladislav10 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 202-205
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020854-Ekonomicke-aspekty-vyroby-a-spotreby-bravcoveho-hovadzieho-a-hydinoveho-masa-v-SR/
Skip to content