Názov: Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny : Praktické cvičenia.
Zápis: BARANOVÁ, Mária. Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-409-7, 111 s.
Rok vydania: 2014
Kategória: BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:BARANOVÁ Mária100 %
Recenzenti: Pavel Maľa, Eva Dudriková.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-409-7
Rozsah: 111 s.
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content