Názov: | Význam konzumácie rybieho mäsa z pohľadu zdravej výživy : [The importance of fish meat consumption in terms of healthy diet] | |
Zápis: | FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta - GUOTHOVÁ, Lucia - ČERTÍK, Milan. Význam konzumácie rybieho mäsa z pohľadu zdravej výživy : [The importance of fish meat consumption in terms of healthy diet] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 34. | |
Rok vydania: | 2014 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | FEČKANINOVÁ Adriána | 23 % |
POPELKA Peter | 21 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 14 % | |
MASKAĽOVÁ Iveta | 14 % | |
GUOTHOVÁ Lucia | 14 % | |
ČERTÍK Milan | 14 % | |
Autori vydania: | BAČA Martin, BRTKOVÁ Andrea, BYSTRICKÝ Milo | |
Vydanie: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie S. 34 |
|
Vydavateľ: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89738-01-4 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |