Názov: | Analýza HACCP systému a jeho vplyv na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. | |
Zápis: | TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel - BRENESSELOVÁ, Martina. Analýza HACCP systému a jeho vplyv na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 81. | |
Rok vydania: | 2014 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | TOROPILOVÁ Júlia | 60 % |
BYSTRICKÝ Pavel | 20 % | |
BRENESSELOVÁ Martina | 20 % | |
Autori vydania: | BAČA Martin, BRTKOVÁ Andrea, BYSTRICKÝ Milo | |
Vydanie: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie S. 81 |
|
Vydavateľ: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89738-01-4 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021400-Analyza-HACCP-systemu-a-jeho-vplyv-na-funkcnost-systemov-zabezpecenia-hygieny-potravin-zivocisneho/ |