Názov: Analýza HACCP systému a jeho vplyv na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu.
Zápis: TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel - BRENESSELOVÁ, Martina. Analýza HACCP systému a jeho vplyv na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 81.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:TOROPILOVÁ Júlia60 %
BYSTRICKÝ Pavel20 %
BRENESSELOVÁ Martina20 %
Autori vydania:BAČA Martin, BRTKOVÁ Andrea, BYSTRICKÝ Milo
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca
Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie
S. 81
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-01-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021400-Analyza-HACCP-systemu-a-jeho-vplyv-na-funkcnost-systemov-zabezpecenia-hygieny-potravin-zivocisneho/
Skip to content