Názov: Účinok pridávania humínových kyselín do krmiva na výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa hydiny : [Effect of adding humic acids to feed on carcass yield and quality of produced meat]
Zápis: MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - VAŠKO, Ladislav - KARAHUTA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KONKOĽ, Pavol. Účinok pridávania humínových kyselín do krmiva na výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa hydiny : [Effect of adding humic acids to feed on carcass yield and quality of produced meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 179-181.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MELLEN Martin16 %
MARCINČÁK Slavomír14 %
NAGY Jozef14 %
VAŠKO Ladislav14 %
KARAHUTA Jaroslav14 %
MAČANGA Ján14 %
KONKOĽ Pavol14 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014
S. 179-181
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1162-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021412-ucinok-pridavania-huminovych-kyselin-do-krmiva-na-vytaznost-a-kvalitu-produkovaneho-masa-hydiny/
Skip to content