Názov: Fyzikálne a chemické zmeny mäsa bažantov počas zrecieho procesu : [Physical and chemical changes in pheasant’s meat during the ripening process]
Zápis: BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - TOROPILOVÁ, Júlia. Fyzikálne a chemické zmeny mäsa bažantov počas zrecieho procesu : [Physical and chemical changes in pheasant’s meat during the ripening process] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 171-173.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BRENESSELOVÁ Martina35 %
KORÉNEKOVÁ Beáta35 %
MAČANGA Ján10 %
POPELKA Peter10 %
TOROPILOVÁ Júlia10 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 171-173
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-458-5
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022989-Fyzikalne-a-chemicke-zmeny-masa-bazantov-pocas-zrecieho-procesu/
Skip to content