Názov: | Fyzikálne a chemické zmeny mäsa bažantov počas zrecieho procesu : [Physical and chemical changes in pheasant’s meat during the ripening process] | |
Zápis: | BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - TOROPILOVÁ, Júlia. Fyzikálne a chemické zmeny mäsa bažantov počas zrecieho procesu : [Physical and chemical changes in pheasant’s meat during the ripening process] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 171-173. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BRENESSELOVÁ Martina | 35 % |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 35 % | |
MAČANGA Ján | 10 % | |
POPELKA Peter | 10 % | |
TOROPILOVÁ Júlia | 10 % | |
Autori vydania: | NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 171-173 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-458-5 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022989-Fyzikalne-a-chemicke-zmeny-masa-bazantov-pocas-zrecieho-procesu/ |