Názov: | Vplyv prídavku syntetických aminokyselín v diétach výkrmových ošipaných na úroveň fermentačného procesu : [Effect of synthetic amino acids in fattening pig diet on the level of fermentation process] | |
Zápis: | BUJŇÁK, Lukáš - BINDAS, Ľubor - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Vplyv prídavku syntetických aminokyselín v diétach výkrmových ošipaných na úroveň fermentačného procesu : [Effect of synthetic amino acids in fattening pig diet on the level of fermentation process] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 18-20. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | |
Autori: | BUJŇÁK Lukáš | 50 % |
BINDAS Ľubor | 25 % | |
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ Alena | 25 % | |
Autori vydania: | NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna | |
Vydanie: | Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 Zborník vedeckých príspevkov CD-ROM, S. 18-20 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-478-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023652-Vplyv-pridavku-syntetickych-aminokyselin-v-dietach-vykrmovych-osipanych-na-uroven-fermentacneho-proc/ |