Názov: Vplyv prídavku syntetických aminokyselín v diétach výkrmových ošipaných na úroveň fermentačného procesu : [Effect of synthetic amino acids in fattening pig diet on the level of fermentation process]
Zápis: BUJŇÁK, Lukáš - BINDAS, Ľubor - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Vplyv prídavku syntetických aminokyselín v diétach výkrmových ošipaných na úroveň fermentačného procesu : [Effect of synthetic amino acids in fattening pig diet on the level of fermentation process] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 18-20.
Rok vydania: 2015
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:BUJŇÁK Lukáš50 %
BINDAS Ľubor25 %
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ Alena25 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna
Vydanie: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 18-20
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-478-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023652-Vplyv-pridavku-syntetickych-aminokyselin-v-dietach-vykrmovych-osipanych-na-uroven-fermentacneho-proc/
Skip to content