Názov: Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti : [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties]
Zápis: MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti : [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 42-46.
Rok vydania: 2015
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:MAČANGA Ján60 %
KORÉNEKOVÁ Beáta10 %
BRENESSELOVÁ Martina10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
NAGY Jozef10 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna
Vydanie: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 42-46
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-478-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023658-Zmeny-fyzikalnochemickych-ukazovatelov-kvality-masa-volne-zijucich-a-farmovych-kralikov-divych-poca/
Skip to content