Názov: | Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania : [Changes in textural parameters in lowheated cheeses with different fat content during storage] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania : [Changes in textural parameters in lowheated cheeses with different fat content during storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | SEMJON Boris | 70 % |
ČURLEJ Jozef | 10 % | |
MAĽOVÁ Jana | 10 % | |
MAĽA Pavel | 10 % | |
Autori vydania: | CAGÁŇ Ľudovít, GOLIAN Jozef | |
Vydanie: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie S. 219-222 |
|
Vydavateľ: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89738-06-9 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023781-Zmeny-texturalnych-parametrov-nizkodohrievanych-syrov-s-rozdielnym-obsahom-tuku-v-susine-pocas-sklad/ |