Názov: Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania : [Changes in textural parameters in lowheated cheeses with different fat content during storage]
Zápis: SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania : [Changes in textural parameters in lowheated cheeses with different fat content during storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:SEMJON Boris70 %
ČURLEJ Jozef10 %
MAĽOVÁ Jana10 %
MAĽA Pavel10 %
Autori vydania:CAGÁŇ Ľudovít, GOLIAN Jozef
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra
Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie
S. 219-222
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-06-9
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023781-Zmeny-texturalnych-parametrov-nizkodohrievanych-syrov-s-rozdielnym-obsahom-tuku-v-susine-pocas-sklad/
Skip to content