Názov: Mushrooms as the Source of Potential Antimicrobial Agents: A Review : [Huby ako potenciálny zdroj antimikrobiálnych látok: Prehľadový článok]
Zápis: BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - SMRČOVÁ, Miroslava - STRAPÁČ, Imrich - ŠTEFFEKOVÁ, Zuzana. Mushrooms as the Source of Potential Antimicrobial Agents: A Review : [Huby ako potenciálny zdroj antimikrobiálnych látok: Prehľadový článok] In: Current Organic Chemistry. 2016. ISSN 1385-2728, Vol. 20, č. 24(2016), s. 2620-2632.
(2016: 1.924 - IF, 100 - H-index, 2.141 - IF 5y, 0.566 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2016
Kategória: ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:BEDLOVIČOVÁ Zdenka40 %
SMRČOVÁ Miroslava40 %
STRAPÁČ Imrich15 %
ŠTEFFEKOVÁ Zuzana5 %
Vydanie: Current Organic Chemistry
Vol. 20, č. 24(2016), s. 2620-2632
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1385-2728
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Scientometria: 2016: 1.924 - IF, 100 - H-index, 2.141 - IF 5y, 0.566 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025154-Mushrooms-as-the-Source-of-Potential-Antimicrobial-Agents-A-Review/
Ohlasy:
2018: [1] WANG, Yuxiao - SHI, Xiaodan - YIN, Junyi - NIE, Shaoping. Bioactive polysaccharide from edible Dictyophora spp.: Extraction, purification, structural features and bioactivities. In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre. ISSN 22126198, 2018-04-01, 14, pp. 25-32. [Scopus]
Skip to content