Názov: Polyamíny vo vybraných potravinách : [Polyamines in selected foods]
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana - ANDERKOVÁ, Bernadeta - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Polyamíny vo vybraných potravinách : [Polyamines in selected foods] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 175-179.
Rok vydania: 2016
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana80 %
ANDERKOVÁ Bernadeta1 %
PAULSEN Peter1 %
BYSTRICKÝ Pavel18 %
Autori vydania:BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia
S. 175-179
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-486-8
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025272-Polyaminy-vo-vybranych-potravinach/
Skip to content