Názov: | The effects of two ways of storage on physicochemical changes in pheasant meat : [Účinok dvoch spôsobov uskladnenia na fyzikálno - chemické zmeny v mäse bažantov] | |
Zápis: |
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - BRENESSELOVÁ, Martina - SOPOLIGA, Igor. The effects of two ways of storage on physicochemical changes in pheasant meat : [Účinok dvoch spôsobov uskladnenia na fyzikálno - chemické zmeny v mäse bažantov] In: Slovenian Veterinary Research. 2016. ISSN 1580-4003, Vol. 53, č. 3(2016), s. 111-117. (2016: 0.250 - IF, 11 - H-index, 0.307 - IF 5y, 0.141 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2016 | |
Kategória: | ADM - Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS | |
Autori: | KORÉNEKOVÁ Beáta | 50 % |
MAČANGA Ján | 45 % | |
BRENESSELOVÁ Martina | 4 % | |
SOPOLIGA Igor | 1 % | |
Vydanie: | Slovenian Veterinary Research Vol. 53, č. 3(2016), s. 111-117 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 1580-4003 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Scientometria: | 2016: 0.250 - IF, 11 - H-index, 0.307 - IF 5y, 0.141 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q | |
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025902-The-effects-of-two-ways-of-storage-on-physicochemical-changes-in-pheasant-meat/ |