Názov: Pri nesprávnej tepelnej úprave jedál vzniká nebezpečný akrylamid : [If not properly cooked food created dangerous acrylamide]
Zápis: KORÉNEKOVÁ, Beáta. Pri nesprávnej tepelnej úprave jedál vzniká nebezpečný akrylamid : [If not properly cooked food created dangerous acrylamide] In: Diabetik. 2015. ISSN 1336-0426, Roč. 15, č.(2015), online 5 s.
Rok vydania: 2015
Kategória: BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:KORÉNEKOVÁ Beáta100 %
Vydanie: Diabetik
Roč. 15, č.(2015), online 5 s.
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1336-0426
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: https://dia.hnonline.sk/to-co-jete/529994-pri-nespravnej-tepelnej-uprave-jedal-vznika-nebezpecny-akrylamid
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026109-Pri-nespravnej-tepelnej-uprave-jedal-vznika-nebezpecny-akrylamid/
Skip to content