Názov: | Pri nesprávnej tepelnej úprave jedál vzniká nebezpečný akrylamid : [If not properly cooked food created dangerous acrylamide] | |
Zápis: | KORÉNEKOVÁ, Beáta. Pri nesprávnej tepelnej úprave jedál vzniká nebezpečný akrylamid : [If not properly cooked food created dangerous acrylamide] In: Diabetik. 2015. ISSN 1336-0426, Roč. 15, č.(2015), online 5 s. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch | |
Autori: | KORÉNEKOVÁ Beáta | 100 % |
Vydanie: | Diabetik Roč. 15, č.(2015), online 5 s. |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 1336-0426 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL: | https://dia.hnonline.sk/to-co-jete/529994-pri-nespravnej-tepelnej-uprave-jedal-vznika-nebezpecny-akrylamid | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026109-Pri-nespravnej-tepelnej-uprave-jedal-vznika-nebezpecny-akrylamid/ |