Názov: Vplyv probiotík pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat : [Influence of probiotics for production of ecological food from pigs]
Zápis: HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - KYZEKOVÁ, Petronela - HATALOVÁ, Elena. Vplyv probiotík pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat : [Influence of probiotics for production of ecological food from pigs] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy, Hrádok, 20. - 21. október 2016 : XXV. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2016. ISBN 978-80-89883-00-4, s. 55-57.
Rok vydania: 2016
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:HÚSKA Miroslav50 %
DUDRIKOVÁ Eva30 %
KYZEKOVÁ Petronela10 %
HATALOVÁ Elena10 %
Autori vydania:HREDZÁK Slavomír, LEŠNÍK František
Vydanie: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy, Hrádok, 20. - 21. október 2016
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and central Europe: The XXV scientific symposium with international participation
XXV. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník
S. 55-57
Vydavateľ: Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89883-00-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026216-Vplyv-probiotik-pri-vyrobe-ekologickej-potraviny-z-prasiat/
Skip to content