Názov: Comparison of immunofluorescence method with histochemical and ELISA methods focusing on wheat protein detection in meat products : [Porovnanie imunoflorescenčných metód s histochemickými a ELISA metódami pri detekcii pšeničnej bielkoviny v mäsových výrobkoch]
Zápis: PETRÁŠOVÁ, Michaela - POSPIECH, Matej - TREMLOVÁ, Bohuslava - TAUFEROVÁ, Alexandra - MARCINČÁK, Slavomír. Comparison of immunofluorescence method with histochemical and ELISA methods focusing on wheat protein detection in meat products : [Porovnanie imunoflorescenčných metód s histochemickými a ELISA metódami pri detekcii pšeničnej bielkoviny v mäsových výrobkoch] In: Food and Agricultural Immunology. 2017. ISSN 0954-0105, Vol. 28, č. 6(2017), s. 1094-1104.
(2017: 2.568 - IF, 32 - H-index, 1.985 - IF 5y, 0.533 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2017
Kategória: ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:PETRÁŠOVÁ Michaela30 %
POSPIECH Matej10 %
TREMLOVÁ Bohuslava5 %
TAUFEROVÁ Alexandra5 %
MARCINČÁK Slavomír50 %
Vydanie: Food and Agricultural Immunology
Vol. 28, č. 6(2017), s. 1094-1104
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:0954-0105
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Scientometria: 2017: 2.568 - IF, 32 - H-index, 1.985 - IF 5y, 0.533 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027639-Comparison-of-immunofluorescence-method-with-histochemical-and-ELISA-methods-focusing-on-wheat-prote/
Ohlasy:
2020: [2] ČAPLA, Jozef - ZAJÁC, Peter - ČURLEJ, Jozef - BELEJ, Lubomír - KROČKO, Miroslav - BOBKO, Marek - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - VLČKO, Tomáš. Procedures for The Identification and Detection of Adulteration of Fish and Meat Products. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2020-01-27, 2020, 14, pp. 978-994. [Scopus]
2020: [1] LI, Yun Cheng - LIU, Shu Yan - MENG, Fan Bing - LIU, Da Yu - ZHANG, Yin - WANG, Wei - ZHANG, Jia Min. Comparative review and the recent progress in detection technologies of meat product adulteration. In Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2020-07-01, 19, 4, pp. 2256-2296. [Scopus]
Skip to content