Názov: VÝSKYT A SENZORICKÉ HODNOTENIE ANALÓGOV PRÍRODNÝCH A TAVENÝCH SYROV V OBCHODNEJ SIETI : [OCCURRENCE AND SENSORY EVALUATION OF ANALOGUES OF NATURAL AND PROCESSED CHEESE IN COMMERCIAL MARKET]
Zápis: GALKOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. VÝSKYT A SENZORICKÉ HODNOTENIE ANALÓGOV PRÍRODNÝCH A TAVENÝCH SYROV V OBCHODNEJ SIETI : [OCCURRENCE AND SENSORY EVALUATION OF ANALOGUES OF NATURAL AND PROCESSED CHEESE IN COMMERCIAL MARKET] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 49-51.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:GALKOVÁ Monika50 %
DIČÁKOVÁ Zuzana50 %
Autori vydania:PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica
Vydanie: Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice
60th Student Scientific Conference
Zborník abstraktov 60. ročníka
S. 49-51
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-529-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028208-VySKYT-A-SENZORICKe-HODNOTENIE-ANALoGOV-PRiRODNyCH-A-TAVENyCH-SYROV-V-OBCHODNEJ-SIETI/
Skip to content