Názov: Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele : [Freshness of marketed meat - definitions and indicators]
Zápis: TUREK, Peter. Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele : [Freshness of marketed meat - definitions and indicators] In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 75-81.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:TUREK Peter100 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, BÍREŠ Jozef, PAULSEN Peter
Vydanie: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry
19. Food products safety and quality management - human health (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 75-81
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-42-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028397-cerstvost-vysekoveho-masa-pojmy-a-ukazovatele/
Skip to content