Názov: | Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele : [Freshness of marketed meat - definitions and indicators] | |
Zápis: | TUREK, Peter. Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele : [Freshness of marketed meat - definitions and indicators] In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 75-81. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | TUREK Peter | 100 % |
Autori vydania: | HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, BÍREŠ Jozef, PAULSEN Peter | |
Vydanie: | 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry 19. Food products safety and quality management - human health (agriculture - commerce - servixces) Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou CD-ROM, S. 75-81 |
|
Vydavateľ: | ELSEWA | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89385-42-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028397-cerstvost-vysekoveho-masa-pojmy-a-ukazovatele/ |