Názov: Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Effect of huminic acid on ripening process in broiler meat of Ross breed]
Zápis: KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Effect of huminic acid on ripening process in broiler meat of Ross breed] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 135-139.
Rok vydania: 2018
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:KORÉNEKOVÁ Beáta50 %
PETRÍKOVÁ Dominika20 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
SKALICKÁ Magdaléna10 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD ROM, S. 135-139
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-580-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029372-Vplyv-huminovych-kyselin-na-zrecie-procesy-v-mase-brojlerovych-kurciat-plemena-Ross/
Skip to content