Názov: | Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Effect of huminic acid on ripening process in broiler meat of Ross breed] | |
Zápis: | KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Effect of huminic acid on ripening process in broiler meat of Ross breed] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 135-139. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | KORÉNEKOVÁ Beáta | 50 % |
PETRÍKOVÁ Dominika | 20 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
SKALICKÁ Magdaléna | 10 % | |
Autori vydania: | NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie CD ROM, S. 135-139 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-580-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029372-Vplyv-huminovych-kyselin-na-zrecie-procesy-v-mase-brojlerovych-kurciat-plemena-Ross/ |