Názov: Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov.
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 8-10.
Rok vydania: 2018
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BARTKOVSKÝ Martin50 %
MARCINČÁK Slavomír30 %
MAČANGA Ján5 %
ROBA Pavol15 %
Autori vydania:HAMAROVÁ Ľudmila, BEŇOVÁ Katarína, DRÁŽOVSKÁ Monika
Vydanie: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice
Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník
S. 8-10
Vydavateľ: UVLF v Košiciach
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-972752-3-5
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029930-Vplyv-skrmovania-fermentovaneho-krmiva-na-kvalitu-masa-brojlerov/
Skip to content