Názov: | Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov. | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 8-10. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 50 % |
MARCINČÁK Slavomír | 30 % | |
MAČANGA Ján | 5 % | |
ROBA Pavol | 15 % | |
Autori vydania: | HAMAROVÁ Ľudmila, BEŇOVÁ Katarína, DRÁŽOVSKÁ Monika | |
Vydanie: | Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník S. 8-10 |
|
Vydavateľ: | UVLF v Košiciach | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-972752-3-5 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029930-Vplyv-skrmovania-fermentovaneho-krmiva-na-kvalitu-masa-brojlerov/ |