Názov: Biotechnological preparation of functional cereals-based food and feed.
Zápis: ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - JANÁK, Miroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Biotechnological preparation of functional cereals-based food and feed. In: Chemistry & Life. 7th meeting on Chemistry & Life 2018, September 12-14, Brno : Book of Abstracts. 1. vyd. Brno : Vysoké učení technické v Brně, 2018. ISBN 978-80-214-5488-0, s. 58-58.
Rok vydania: 2018
Kategória: AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:ČERTÍK Milan40 %
KLEMPOVÁ Tatiana30 %
SLANÝ Ondrej10 %
JANÁK Miroslav10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:DZIK Petr
Vydanie: 7th meeting on Chemistry & Life 2018, September 12-14, Brno
Book of Abstracts
S. 58-58
Vydavateľ: Vysoké učení technické v Brně
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Brno
Krajina vydania: Česká republika
ISBN:978-80-214-5488-0
Oblasť výskumu: 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030152-Biotechnological-preparation-of-functional-cerealsbased-food-and-feed/
Skip to content