Názov: Zdravotná bezpečnosť potravín.
Zápis: FIKSELOVÁ, Martina - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zdravotná bezpečnosť potravín. Rec. Ľudmila Čuková, Pavel Valášek. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1817-5, 119 s.
Rok vydania: 2018
Kategória: BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:FIKSELOVÁ Martina0 %
MELLEN Martin0 %
MARCINČÁK Slavomír0 %
Recenzenti: Ľudmila Čuková, Pavel Valášek.
Podiel UVLF: 0 %
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1817-5
Rozsah: 119 s.
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030156-Zdravotna-bezpecnost-potravin/
Skip to content