Názov: Hygiena a technológia rastlinných potravín a potravinárskych prídavných látok : [Laboratory exercises in hygiene and food technology of plant origin]
Zápis: BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia rastlinných potravín a potravinárskych prídavných látok : [Laboratory exercises in hygiene and food technology of plant origin] Rec. Pavel Maľa, Zuzana Dičáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-586-5, 269 s. [13,45AH]
Rok vydania: 2018
Kategória: ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:BARANOVÁ Mária100 %
Recenzenti: Pavel Maľa, Zuzana Dičáková.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-586-5
Rozsah: 269 s. [13,45AH]
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content