Názov: | Kvalita a bezpečnosť surového mlieka ako vstupnej suroviny pre výrobu syrov : [Quality and safety of raw milk as the material for cheese making] | |
Zápis: | DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita a bezpečnosť surového mlieka ako vstupnej suroviny pre výrobu syrov : [Quality and safety of raw milk as the material for cheese making] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 132-135. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách | |
Autori: | DUDRIKOVÁ Eva | 100 % |
Autori vydania: | TREMLOVÁ Bohuslava, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva | |
Vydanie: | XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno 48th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology CD-ROM, S. 132-135 |
|
Vydavateľ: | VFU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Brno | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-7305-808-1 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030432-Kvalita-a-bezpecnost-suroveho-mlieka-ako-vstupnej-suroviny-pre-vyrobu-syrov/ |