Názov: Kvalita a bezpečnosť surového mlieka ako vstupnej suroviny pre výrobu syrov : [Quality and safety of raw milk as the material for cheese making]
Zápis: DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita a bezpečnosť surového mlieka ako vstupnej suroviny pre výrobu syrov : [Quality and safety of raw milk as the material for cheese making] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 132-135.
Rok vydania: 2018
Kategória: AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:DUDRIKOVÁ Eva100 %
Autori vydania:TREMLOVÁ Bohuslava, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva
Vydanie: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno
48th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology
CD-ROM, S. 132-135
Vydavateľ: VFU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Brno
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-7305-808-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030432-Kvalita-a-bezpecnost-suroveho-mlieka-ako-vstupnej-suroviny-pre-vyrobu-syrov/
Skip to content