Názov: Prítomnosť deoxynivalenolu v obilninách ako riziko vzniku mykotoxikózy : [The presence of deoxynivalenol in cereals as the risk of mycotoxicosis]
Zápis: HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - MARCINČÁKOVÁ, Dana - PROŠKOVCOVÁ, Martina - SIHELSKÁ, Zuzana. Prítomnosť deoxynivalenolu v obilninách ako riziko vzniku mykotoxikózy : [The presence of deoxynivalenol in cereals as the risk of mycotoxicosis] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 54-59.
Rok vydania: 2019
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:HARČÁROVÁ Michaela80 %
ČONKOVÁ Eva10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana5 %
PROŠKOVCOVÁ Martina4 %
SIHELSKÁ Zuzana1 %
Autori vydania:STARUCH Ladislav, SEKRETÁR Stanislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, KAJABA Igo
Vydanie: Additives and contaminants in foodstuffs 2019
Zborník vedeckých prác
S. 54-59
Vydavateľ: Slovenská chemická knižnica
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8208-010-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031618-Pritomnost-deoxynivalenolu-v-obilninach-ako-riziko-vzniku-mykotoxikozy/
Skip to content