Názov: Senzorické hodnotenie kvality kakaa : [Sensory evaluation of cocoa quality]
Zápis: SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kvality kakaa : [Sensory evaluation of cocoa quality] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 48-49.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:SOKOLOVSKÁ Martina50 %
DIČÁKOVÁ Zuzana50 %
Autori vydania:DRÁŽOVSKÁ Monika, KOČIŠOVÁ Alica, PROKEŠ Marián
Vydanie: Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice
62nd Student Scientific Conference
zborník abstraktov 62. ročníka
S. 48-49
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-618-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031762-Senzoricke-hodnotenie-kvality-kakaa/
Skip to content