Názov: | Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním : [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping] | |
Zápis: | BENEŠOVÁ, Lucia - SEMJON, Boris - MARTIŠOVÁ, Patrícia - DRDOLOVÁ, Zuzana - GOLIAN, Jozef. Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním : [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 50. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | BENEŠOVÁ Lucia | 20 % |
SEMJON Boris | 20 % | |
MARTIŠOVÁ Patrícia | 20 % | |
DRDOLOVÁ Zuzana | 20 % | |
GOLIAN Jozef | 20 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 50 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-619-0 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0032136-Analyza-senzorickeho-profilu-neudenej-a-udenej-parenice-preferencnym-mapovanim/ |