Názov: Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním : [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping]
Zápis: BENEŠOVÁ, Lucia - SEMJON, Boris - MARTIŠOVÁ, Patrícia - DRDOLOVÁ, Zuzana - GOLIAN, Jozef. Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním : [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 50.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:BENEŠOVÁ Lucia20 %
SEMJON Boris20 %
MARTIŠOVÁ Patrícia20 %
DRDOLOVÁ Zuzana20 %
GOLIAN Jozef20 %
Autori vydania:SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 50
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-619-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0032136-Analyza-senzorickeho-profilu-neudenej-a-udenej-parenice-preferencnym-mapovanim/
Skip to content