Názov: | Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby : [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby : [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 98. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | SEMJON Boris | 50 % |
MAĽOVÁ Jana | 10 % | |
MAĽA Pavel | 10 % | |
VATAŠČINOVÁ Tatiana | 10 % | |
BENEŠOVÁ Lucia | 10 % | |
GOLIAN Jozef | 10 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 98 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-619-0 | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy 200 - Veterinárske vedy |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0032162-Vplyv-vakuoveho-balenia-na-senzoricke-parametre-bryndze-vyrobenej-podla-tradicneho-sposobu-vyroby/ |