Názov: Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) : [Potencial risk of raw foodism]
Zápis: SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) : [Potencial risk of raw foodism] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
Rok vydania: 2019
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:SÜLI Judit68 %
SOBEKOVÁ Anna15 %
BUJDOŠOVÁ Zuzana15 %
HRUŠKOVÁ Tatiana2 %
Autori vydania:STARUCH Ladislav, SEKRETÁR Stanislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, KAJABA Igo
Vydanie: Additives and contaminants in foodstuffs 2019
Zborník vedeckých prác
S. 204-216
Vydavateľ: Slovenská chemická knižnica
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8208-010-3
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0032205-Potencialne-rizika-konzumacie-surovej-stravy-raw-food/
Skip to content