Názov: | Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) : [Potencial risk of raw foodism] | |
Zápis: | SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) : [Potencial risk of raw foodism] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | |
Autori: | SÜLI Judit | 68 % |
SOBEKOVÁ Anna | 15 % | |
BUJDOŠOVÁ Zuzana | 15 % | |
HRUŠKOVÁ Tatiana | 2 % | |
Autori vydania: | STARUCH Ladislav, SEKRETÁR Stanislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, KAJABA Igo | |
Vydanie: | Additives and contaminants in foodstuffs 2019 Zborník vedeckých prác S. 204-216 |
|
Vydavateľ: | Slovenská chemická knižnica | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8208-010-3 | |
Oblasť výskumu: | 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0032205-Potencialne-rizika-konzumacie-surovej-stravy-raw-food/ |