Názov: Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie : [Composition of foods and foodstuffs]
Zápis: SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 201-203.
Rok vydania: 2019
Kategória: GII - Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
Autori:SÜLI Judit65 %
SOBEKOVÁ Anna15 %
BUJDOŠOVÁ Zuzana15 %
HRUŠKOVÁ Tatiana5 %
Autori vydania:STARUCH Ladislav, SEKRETÁR Stanislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, KAJABA Igo
Vydanie: Additives and contaminants in foodstuffs 2019
Zborník vedeckých prác
S. 201-203
Vydavateľ: Slovenská chemická knižnica
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8208-010-3
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0032207-Zlozenie-potravin-a-potravinovych-surovin-predstavenie-monografie/
Poznámka: zmena kategórie na doporučenie HK CVTI
Skip to content