Názov: | Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa. | |
Zápis: | MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa. Rec. Jozef Golian, Stanislav Kráčmar. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-627-5, 109 s. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách | |
Autori: | MARCINČÁK Slavomír | 64 % |
ČERTÍK Milan | 11 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 25 % | |
Recenzenti: | Jozef Golian, Stanislav Kráčmar. | |
Podiel UVLF: | 89 % | |
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-627-5 | |
Rozsah: | 109 s. | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie 200 - Veterinárske vedy |
|
Jazyk: | slovenský |