Názov: Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa.
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa. Rec. Jozef Golian, Stanislav Kráčmar. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-627-5, 109 s.
Rok vydania: 2019
Kategória: AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:MARCINČÁK Slavomír64 %
ČERTÍK Milan11 %
MARCINČÁKOVÁ Dana25 %
Recenzenti: Jozef Golian, Stanislav Kráčmar.
Podiel UVLF: 89 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-627-5
Rozsah: 109 s.
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content