Názov: Trvanlivé mäsové výrobky - užitie mäsa mimo chladiarenský reťazec.
Zápis: TUREK, Peter. Trvanlivé mäsové výrobky - užitie mäsa mimo chladiarenský reťazec. In: Maso. 2019. ISSN 1210-4086, Vol. 30, no. 4 (2019), p. 3.
Rok vydania: 2019
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:TUREK Peter100 %
Vydanie: Maso
Vol. 30, no. 4 (2019), p. 3
Krajina vydania: Česká republika
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033223-Trvanlive-masove-vyrobky-uzitie-masa-mimo-chladiarensky-retazec/
Skip to content