Názov: | The effect of decreased dietary crude protein on buffering capacity and intermediary metabolism of weaned pigs. | |
Zápis: | BINDAS, Ľubor - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. The effect of decreased dietary crude protein on buffering capacity and intermediary metabolism of weaned pigs. In: Animal physiology, nutrition and welfare 2019 : proceedings of reviwed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2019. ISBN 978-80-7394-771-2, s. 6-14. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách | |
Autori: | BINDAS Ľubor | 80 % |
BUJŇÁK Lukáš | 15 % | |
MASKAĽOVÁ Iveta | 5 % | |
Autori vydania: | NOVÁK Pavel, ZÁBRANSKÝ Luboš, ŠOCH Miloslav, NOVÁK Pavel, ZÁBRANSKÝ Luboš | |
Vydanie: | Animal physiology, nutrition and welfare 2019 proceedings of reviwed scientific papers S. 6-14 |
|
Vydavateľ: | Jihočeská univerzita | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | České Budějovice | |
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISBN: | 978-80-7394-771-2 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033705-The-effect-of-decreased-dietary-crude-protein-on-buffering-capacity-and-intermediary-metabolism-of-w/ |