Názov: Pork meat quality after exposure to low (0.5 Gy) dose of gamma radiation.
Zápis: DVOŘÁK, Petr - BEŇOVÁ, Katarína - MÁTÉ, Dionýz - TOMKO, Martin - DOLEŽALOVÁ, Jana. Pork meat quality after exposure to low (0.5 Gy) dose of gamma radiation. In: Acta veterinaria Brno. 2019. ISSN 0001-7213, Vol. 88, no. 4 (2019), p. 481-486.
(2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2019
Kategória: ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:DVOŘÁK Petr25 %
BEŇOVÁ Katarína25 %
MÁTÉ Dionýz25 %
TOMKO Martin20 %
DOLEŽALOVÁ Jana5 %
Vydanie: Acta veterinaria Brno
Vol. 88, no. 4 (2019), p. 481-486
Krajina vydania: Česká republika
ISSN:0001-7213
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Scientometria: 2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033930-Pork-meat-quality-after-exposure-to-low-05-Gy-dose-of-gamma-radiation/
Skip to content