Názov: | Chémia potravín. | |
Zápis: | SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Beáta Hubková, Mária Milkovičová. 3.dopl. vyd. Košice : UVLF, 2020. ISBN 978-80-8077-662-6, 224 s. [11,26AH] | |
Rok vydania: | 2020 | |
Kategória: | ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách | |
Autori: | SÜLI Judit | 57 % |
SOBEKOVÁ Anna | 15 % | |
BUJDOŠOVÁ Zuzana | 10 % | |
DIČÁKOVÁ Zuzana | 13 % | |
HRUŠKOVÁ Tatiana | 5 % | |
Recenzenti: | Beáta Hubková, Mária Milkovičová. | |
Podiel UVLF: | 100 % | |
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 3.dopl. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-662-6 | |
Rozsah: | 224 s. [11,26AH] | |
Oblasť výskumu: | 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy | |
Jazyk: | slovenský |