Názov: Chémia potravín.
Zápis: SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Beáta Hubková, Mária Milkovičová. 3.dopl. vyd. Košice : UVLF, 2020. ISBN 978-80-8077-662-6, 224 s. [11,26AH]
Rok vydania: 2020
Kategória: ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:SÜLI Judit57 %
SOBEKOVÁ Anna15 %
BUJDOŠOVÁ Zuzana10 %
DIČÁKOVÁ Zuzana13 %
HRUŠKOVÁ Tatiana5 %
Recenzenti: Beáta Hubková, Mária Milkovičová.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 3.dopl. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-662-6
Rozsah: 224 s. [11,26AH]
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content