Názov: Vplyv xantohumolu na nutričné zloženie a oxidačnú stabilitu mäsa japonských prepelíc : [The effect of xanthohumol supplementation on nutritional composition and oxidative stability of meat in japanese quails]
Zápis: LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VASIĽ, Milan. Vplyv xantohumolu na nutričné zloženie a oxidačnú stabilitu mäsa japonských prepelíc : [The effect of xanthohumol supplementation on nutritional composition and oxidative stability of meat in japanese quails] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 25-30.
Rok vydania: 2020
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:LACKOVÁ Zuzana65 %
ZIGO František20 %
FARKAŠOVÁ Zuzana5 %
VASIĽ Milan10 %
Autori vydania:HREDZÁK Slavomír
Vydanie: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and central Europe: The 29th Scientific Symposium with International Participation
29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 25-30
Vydavateľ: Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89883-11-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content