Názov: Účinok podávania xantohumolu v krmive na rast, jatočnú výťažnosť, oxidačnú stabilitu a biochémiu krvi u japonských prepelíc : [The effect of administration of xanthohumol in diet on the growth performance, carcass composition, oxidation stability of meat and blood biochemistry in Japanese quails]
Zápis: LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Účinok podávania xantohumolu v krmive na rast, jatočnú výťažnosť, oxidačnú stabilitu a biochémiu krvi u japonských prepelíc : [The effect of administration of xanthohumol in diet on the growth performance, carcass composition, oxidation stability of meat and blood biochemistry in Japanese quails] In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 86-91.
Rok vydania: 2021
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:LACKOVÁ Zuzana75 %
ZIGO František15 %
FARKAŠOVÁ Zuzana10 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela, GOLIAN Jozef, MENDELOVÁ Andrea, TANČINOVÁ Dana
Vydanie: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác)
Food safety and food quality (proceedings of the scientific papers)
online, S. 86-91
Vydavateľ: SPU v Nitre
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-2353-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: https://doi.org/10.15414/2021.9788055223537
Skip to content