Názov: | Základy fyziológie potravinových zvierat : Praktické cvičenia. | |
Zápis: | ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana. Základy fyziológie potravinových zvierat : Praktické cvičenia. Rec. Agnesa Lukačínová, Viera Almášiová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-722-7, 79 s. [4,014AH] | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách | |
Autori: | ONDRAŠOVIČOVÁ Silvia | 90 % |
SOPKOVÁ Drahomíra | 7 % | |
ANDREJČÁKOVÁ Zuzana | 3 % | |
Recenzenti: | Agnesa Lukačínová, Viera Almášiová. | |
Podiel UVLF: | 100 % | |
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-722-7 | |
Rozsah: | 79 s. [4,014AH] | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |
- Domov
- Vnútorný systém kvality
- Registre
- Študijné odbory
- Študijné programy
- Študijné plány
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
- Odbory habilitačného a inauguračného konania
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
- Orgány a komisie
- Akreditačná komisia
- Rada kvality
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Akademický senát
- Správna rada
- Vedecká rada
- Komisia pre vzdelávanie
- Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
- Komisia pre klinickú činnosť
- Publikačná činnosť
- Projekty
- Prihlásenie