Názov: Základy fyziológie potravinových zvierat : Praktické cvičenia.
Zápis: ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana. Základy fyziológie potravinových zvierat : Praktické cvičenia. Rec. Agnesa Lukačínová, Viera Almášiová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-722-7, 79 s. [4,014AH]
Rok vydania: 2021
Kategória: ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:ONDRAŠOVIČOVÁ Silvia90 %
SOPKOVÁ Drahomíra7 %
ANDREJČÁKOVÁ Zuzana3 %
Recenzenti: Agnesa Lukačínová, Viera Almášiová.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-722-7
Rozsah: 79 s. [4,014AH]
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content