Názov: | Biotechnologically prepared functional agro-based bioproducts as new types of food/feed supplement with required nutritional design. | |
Zápis: | ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - MARCINČÁK, Slavomír. Biotechnologically prepared functional agro-based bioproducts as new types of food/feed supplement with required nutritional design. In: 2nd International conference on raw materials to processed foods : conference proceedings. 1. vyd. Adana : Cukurova University, 2021. ISBN 978-625-00-9702-1, s. 20. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFE - Abstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií | |
Autori: | ČERTÍK Milan | 40 % |
KLEMPOVÁ Tatiana | 25 % | |
SLANÝ Ondrej | 25 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | SELLI Serkan, KELEBEK Hasim | |
Vydanie: | 2nd International conference on raw materials to processed foods conference proceedings S. 20 |
|
Vydavateľ: | Cukurova University | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Adana | |
Krajina vydania: | Turecko | |
ISBN: | 978-625-00-9702-1 | |
Oblasť výskumu: | 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy |
|
Jazyk: | anglický |