Názov: Vplyv metódy spracovania výberovej kávy na obsah bioaktívnych a aromatických látok.
Zápis: VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv metódy spracovania výberovej kávy na obsah bioaktívnych a aromatických látok. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 102-104.
Rok vydania: 2022
Kategória: V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu: PRP - príspevok z podujatia
Autori:VÁRADY Matúš35 %
TAUCHEN Jan10 %
FRAŇKOVÁ Adéla10 %
KLOUČEK Pavel10 %
POPELKA Peter35 %
Autori vydania:KOVAŘÍKOVÁ Veronika, VLČKOVÁ Radoslava, PROKEŠ Marián
Vydanie: Vedecké práce doktorandov 2022
Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu
S. 102-104
Vydavateľ: Centrum biovied SAV
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-974246-2-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: slovenský
Skip to content