Názov: Dietary zinc source can influence trace mineral deposition in lamb meat and edible organs.
Zápis: TOKARČÍKOVÁ, Katarína - ČOBANOVÁ, Klaudia - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra. Dietary zinc source can influence trace mineral deposition in lamb meat and edible organs. In: Risk factors of food chain : 1. vyd. : Akademia Rolniczna Krakow, 2022. online, s. 51.
Rok vydania: 2022
Kategória: O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu: ABP - abstrakt z podujatia
Autori:TOKARČÍKOVÁ Katarína30 %
ČOBANOVÁ Klaudia35 %
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra35 %
Vydanie: Risk factors of food chain
Book of abstracts, 22 International scientific conference, 10th-12th October 2022, Węgierska Górka, Poland
online, S. 51
Vydavateľ: Akademia Rolniczna Krakow
Číslo vydania: 1. vyd.
Krajina vydania: Poľsko
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: lesníctvo
Jazyk: anglický
URL: https://drive.google.com/file/d/1m64_7HAWU8tFzfnr9ACqWkqSsYaUGk7O/view
Skip to content