Názov: | Dietary zinc source can influence trace mineral deposition in lamb meat and edible organs. | |
Zápis: | TOKARČÍKOVÁ, Katarína - ČOBANOVÁ, Klaudia - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra. Dietary zinc source can influence trace mineral deposition in lamb meat and edible organs. In: Risk factors of food chain : 1. vyd. : Akademia Rolniczna Krakow, 2022. online, s. 51. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka | |
Typ výstupu: | ABP - abstrakt z podujatia | |
Autori: | TOKARČÍKOVÁ Katarína | 30 % |
ČOBANOVÁ Klaudia | 35 % | |
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra | 35 % | |
Vydanie: | Risk factors of food chain Book of abstracts, 22 International scientific conference, 10th-12th October 2022, Węgierska Górka, Poland online, S. 51 |
|
Vydavateľ: | Akademia Rolniczna Krakow | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Krajina vydania: | Poľsko | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: lesníctvo |
|
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://drive.google.com/file/d/1m64_7HAWU8tFzfnr9ACqWkqSsYaUGk7O/view |