Názov: | Analysis of Slovak raw goat milk microbiome, vitamin E and trace elements content. | |
Zápis: | LAUKOVÁ, Andrea - MICENKOVÁ, Lenka - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra - MAĎAROVÁ, Michaela - FOCKOVÁ, Valentína - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Analysis of Slovak raw goat milk microbiome, vitamin E and trace elements content. In: 5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective" : 1. vyd. Thessaloniki : International Hellenic University, 2022. ISBN 978-618-5630-12-6, online, s. 46. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka | |
Typ výstupu: | ABP - abstrakt z podujatia | |
Autori: | LAUKOVÁ Andrea | 0 % |
MICENKOVÁ Lenka | 0 % | |
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra | 0 % | |
MAĎAROVÁ Michaela | 0 % | |
FOCKOVÁ Valentína | 0 % | |
POGÁNY SIMONOVÁ Monika | 0 % | |
Autori vydania: | PAPAGEORGIOU Maria, SKENDI Adriana | |
Vydanie: | 5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective" Book of Abstracts online, S. 46 |
|
Vydavateľ: | International Hellenic University | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Thessaloniki | |
Krajina vydania: | Grécko | |
ISBN: | 978-618-5630-12-6 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://www.iseki-food.net/iseki-e-conference-2022 |