Názov: Analysis of Slovak raw goat milk microbiome, vitamin E and trace elements content.
Zápis: LAUKOVÁ, Andrea - MICENKOVÁ, Lenka - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra - MAĎAROVÁ, Michaela - FOCKOVÁ, Valentína - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Analysis of Slovak raw goat milk microbiome, vitamin E and trace elements content. In: 5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective" : 1. vyd. Thessaloniki : International Hellenic University, 2022. ISBN 978-618-5630-12-6, online, s. 46.
Rok vydania: 2022
Kategória: O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu: ABP - abstrakt z podujatia
Autori:LAUKOVÁ Andrea0 %
MICENKOVÁ Lenka0 %
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra0 %
MAĎAROVÁ Michaela0 %
FOCKOVÁ Valentína0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika0 %
Autori vydania:PAPAGEORGIOU Maria, SKENDI Adriana
Vydanie: 5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective"
Book of Abstracts
online, S. 46
Vydavateľ: International Hellenic University
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Thessaloniki
Krajina vydania: Grécko
ISBN:978-618-5630-12-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: anglický
URL: https://www.iseki-food.net/iseki-e-conference-2022
Skip to content