Názov: Chemical composition, antimicrobial activities, and molecular docking studies of Turkish propolis ethanol extract.
Zápis: OZBEY, Gokben - MUZ, Mustafa Necati - TANRIVERDI, Elif Seren - ERKAN, Sultan - BULUT, Niyazi - OTLU, Baris - ZIGO, František. Chemical composition, antimicrobial activities, and molecular docking studies of Turkish propolis ethanol extract. In: Czech Journal of Food Sciences. 2023. ISSN 1212-1800, Vol. 41, č. 2 (2023), p. 144-154.
(2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2023
Kategória: V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:OZBEY Gokben30 %
MUZ Mustafa Necati5 %
TANRIVERDI Elif Seren5 %
ERKAN Sultan5 %
BULUT Niyazi5 %
OTLU Baris5 %
ZIGO František45 %
Vydanie: Czech Journal of Food Sciences
Vol. 41, č. 2 (2023), p. 144-154
Krajina vydania: Česká republika
ISSN:1212-1800
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria: 2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://cjfs.agriculturejournals.cz/pdfs/cjf/2023/02/08.pdf
Skip to content