Názov: | Chemical composition, antimicrobial activities, and molecular docking studies of Turkish propolis ethanol extract. | |
Zápis: |
OZBEY, Gokben - MUZ, Mustafa Necati - TANRIVERDI, Elif Seren - ERKAN, Sultan - BULUT, Niyazi - OTLU, Baris - ZIGO, František. Chemical composition, antimicrobial activities, and molecular docking studies of Turkish propolis ethanol extract. In: Czech Journal of Food Sciences. 2023. ISSN 1212-1800, Vol. 41, č. 2 (2023), p. 144-154. (2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2023 | |
Kategória: | V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu | |
Typ výstupu: | CLA - článok | |
Autori: | OZBEY Gokben | 30 % |
MUZ Mustafa Necati | 5 % | |
TANRIVERDI Elif Seren | 5 % | |
ERKAN Sultan | 5 % | |
BULUT Niyazi | 5 % | |
OTLU Baris | 5 % | |
ZIGO František | 45 % | |
Vydanie: | Czech Journal of Food Sciences Vol. 41, č. 2 (2023), p. 144-154 |
|
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISSN: | 1212-1800 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Scientometria: | 2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://cjfs.agriculturejournals.cz/pdfs/cjf/2023/02/08.pdf |