Názov: Effect of thymol on lipid oxidation and fatty acid composition of rabbit meat.
Zápis: PLACHÁ, Iveta - BAČOVÁ, Kristína - ZITTERL-EGLSEER, Karin - RÄUBER, Gesine Karas - CHRASTINOVÁ, Ľubica. Effect of thymol on lipid oxidation and fatty acid composition of rabbit meat. In: Society for Medicinal Plant and Natural Product Research : International Congress. Planta Medica. 2021. ISSN 0032-0943, Vol. 87, no. 15 (2021), p. 1317.
Rok vydania: 2021
Kategória: V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu: ABP - abstrakt z podujatia
Autori:PLACHÁ Iveta40 %
BAČOVÁ Kristína30 %
ZITTERL-EGLSEER Karin15 %
RÄUBER Gesine Karas10 %
CHRASTINOVÁ Ľubica5 %
Vydanie: Planta Medica
Vol. 87, no. 15 (2021), p. 1317
Krajina vydania: Nemecko
ISSN:0032-0943
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria: 2021: 3.007 - IF, 122 - H-index, 3.493 - IF 5y, 0.572 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://www.thieme-connect.com/products/ejournals/conferencepdf/081152/10.1055/s-00000058.pdf
Skip to content